Jordi Vilà

Arqueòleg i guia oficial

Llicenciat en Història per la URV  i Màster en Arqueologia Clàssica URV-ICAC-UAB. Més de 15 anys de dedicació a l’arqueologia tant amb els projectes d’investigació com amb iniciatives privades. Disseny d’activitats familiars, redacció de guions i representacions històriques.

Ivan Cots

Arqueòleg

Llicenciat en Història per la URV i ha cursat el Màster en Arqueologia Clàssica URV-ICAC-UAB, així com diversos cursos de formació específica en virtualització del patrimoni i aplicació de les TIC. Ha participat en diverses intervencions arqueològiques també en l’àmbit de l’empresa privada. Investigador i doctorand del GRESEPIA-URV.

Cristina Mayor

Educadora i guia de monument

Llicenciada en Història de l’Art (UB), Màster en Comissariat i Pràctiques Culturals d’Art i Nous Medis (URL). És investigadora del Grup de Recerca Seminari de Protohistòria i Arqueologia (GRESEPIA) de la Universitat Rovira i Virgili, desenvolupant tasques de disseny, de difusió social, realització de tallers didàctics i projectes educatius.

Ramón Ferré

Arqueòleg i doctor

Llicenciat en Història per la URV, ha cursat el Màster en Arqueologia Clàssica URV-ICAC-UAB i és doctor per aquesta mateixa universitat amb la tesi doctoral De Hibera a Dertosa. Ciutat i territori al Baix Ebre entre els segles III anE i III dnE. Ha dirigit i participat en diverses intervencions arqueològiques relacionades tant amb els projectes d’investigació com amb iniciatives privades.

Laura Bricio

Arqueòloga

Llicenciada en Història de l’Art per la URV i va cursar el Màster Interuniversitari d’Arqueologia Clàssica URV-ICAC-UAB. Ha participat en nombroses intervencions arqueològiques tant del grup de recerca com de l’empresa privada. Ha realitzat diversos estudis històrics i patrimonials al Museu de Cambrils.