Gestió cultural

Proporcionem les eines necessàries per crear, desenvolupar, gestionar, avaluar i socialitzar projectes en l’àmbit de les organitzacions, empreses i institucions. Els nostres projectes culturals tenen com a finalitat dissenyar un producte o servei cultural que arribi al major nombre de persones possible mitjançant la participació i l’aprenentatge col·lectiu.

Assessorament a institucions i empreses

L’objectiu final és aconseguir desenvolupar projectes que puguin aportar valor i millorar la competitivitat i la sostenibilitat del nostre equipament patrimonial.

Projectes de gestió d’equipaments culturals

El nostre compromís amb la gestió cultural d’excel·lència, el foment del patrimoni com a recurs educatiu i la transferència del coneixement es part estratègica de la nostra a activitat. Des del desembre de 2017 som l’empresa concessionària del servei de guies, educadors i gestió de la central de reserves dels monuments administrats per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural (ACdPC) de la Generalitat de Catalunya a la província de Tarragona.

Aplicació de les TIC en patrimoni cultural

La incorporació de la tecnologia per donar valor afegit als bens culturals. Generem experiències immersives on els usuaris no només aprenen sinó que experimenten amb els seus sentits. Una nova fórmula d’aproximació mitjançant la Realitat Virtual i Augmenta, les visites guiades en 360º i la creació de Museus Virtuals.

Assessorament museogràfic i adequació d’espais

Elaborem projectes museològics i museogràfics, senyalística i posada en valor de qualsevol tipus d’element patrimonial.