Documentació gràfica i topografia​

Documentació gràfica i topografia

Obtenció d’informació gràfica de jaciments arqueològics i/o paleontològics.  Aquestes tasques contemplen aixecaments planimètrics, virtuals i/o tridimensionals mitjançant la teledetecció amb fotogrametria digital aèria o terrestre que permet obtenir models precisos i de gran qualitat de tot tipus de restes arqueològiques.

Metodologia arqueològica

Totes les restes arqueològiques documentades al subsòl han de ser registrades segons metodologia arqueològica (sistema Harris/Carandini) durant els treballs de camp. Dins aquesta metodologia és indispensable el registre planimètric de camp de totes i cadascuna de les restes exhumades, que es durà a terme amb la presència d’un tècnic dibuixant especialitzat en treballs arqueològics. Aquesta planimetria inclou la realització de plantes, seccions i acotacions de totes les restes i estrats.

La planimetria resultant del treball de camp haurà de ser posteriorment objecte de la digitalització i tractament informàtic al despatx. Aquest procés ha d’incloure òbviament, l’elaboració de la planimetria històrica que defineixi i expliqui la cronologia, fases i evolució del jaciment.

Documentació gràfica i topografia

Per gestionar de manera centralitzada els requisits que en matèria preventiva ens sol·liciten els nostres clients, comptem amb el segell Gestiona, amb el qual Obralia, agent neutral, valida que tots els processos siguin correctes i estiguin actualitzats, contribuint al fet que els nostres clients tinguin una experiència d’usuari més satisfactòria.

Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem ho accepteu.    Configurar i més informació
Privacidad