Coneix a l'equip d'IBER, empresa líder en arqueologia i turisme cultural a Tarragona

Iber, està format per diferents professionals, doctors i investigadors actius de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, especialitzats en l’àmbit de l’arqueologia, la gestió i l’Educació culturals. Formem part del Departament d’Història i Història de l’Art de la Universitat Rovira i Virgili. L’any 2015 ens convertim en una empresa spin-off de la Universitat Rovira i Virgili.

“Treballem per recuperar l’herència cultural de les comunitats que ens han precedit i poder-la transmetre a les generacions presents i futures.”
Qui som

Gisela Forné

Llicenciada en Història per la URV, Màster en Arqueologia Clàssica URV-ICAC-UAB i Màster en Gestió cultural UOC-UdG. Ha estat sempre vinculada a la gestió i organització d’activitats en el lleure, així com en la coordinació d’equips de treball i la gestió de visites culturals.
Qui som

Cristina Mayor

Llicenciada en Història de l’Art (UB) i Màster en Comissariat i Pràctiques Culturals d’Art i Nous medis (URL). Ha realitzat treballs de comissariat i muntatge d’exposicions. Disseny, creació i realització de visites culturals temàtiques i d’activitats pedagògiques als monuments patrimonials i centres educatius.
Qui som

Ivan Cots

Llicenciat en Història per la URV i Màster en Arqueologia Clàssica URV-ICAC-UAB. Ha cursat diversos cursos de formació específica en virtualització del patrimoni i aplicació de les TIC, i participat en diverses intervencions arqueològiques també en l’àmbit de l’empresa privada.
Qui som

Jordi Vilà

Llicenciat en Història per la URV i Màster en Arqueologia Clàssica URV-ICAC-UAB. Més de 15 anys de dedicació a l’arqueologia tant amb els projectes d’investigació com amb iniciatives privades. Disseny d’activitats familiars, redacció de guions i representacions històriques.

Qui som

Laura Bricio

Llicenciada en Història de l’Art per la URV i Màster interuniversitari d’Arqueologia Clàssica URV-ICAC-UAB. Ha participat en nombroses intervencions arqueològiques tant del grup de recerca com de l’empresa privada. Ha realitzat diversos estudis històrics i patrimonials a diferents museus comarcals.

Qui som

Ramón Ferré

Llicenciat en Història per la URV i Màster en Arqueologia Clàssica URV-ICAC-UAB. Ha dirigit i participat en nombroses intervencions arqueològiques relacionades tant amb els projectes d’investigació com amb iniciatives privades. Actualment imparteix classes a
la Universitat Rovira i Virgili.

Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem ho accepteu.    Configurar i més informació
Privacidad