Castell Monestir d'Escornalbou

COM ARRIBAR

Visites guiades gratuïtes durant el mes d’agost (inscripció el mateix dia per ordre d’arribada, no es fan reserves):

  • De dimarts a divendres: 10:30 i 17:00 castellà; 12:00 i 18:00 català.
  • Dissabtes: 10:30 i 16:30 castellà; 12:00 i 18:00 català.
  • Diumenges: 10:30 i 16:30 castellà; 18:00 català.

Actualment el monument està tancat al públic a causa de les obres que s’hi estan duent a terme.

Visites al Castell Monestir d'Escornalbou per IBER, empresa concessionària de l'Agència Catalana del patrimoni cultural

Castell Monestir d'Escornalbou

VISITA GUIADA AL CASTELL MONESTIR D'ESCORNALBOU

El Castell Monestir d’Escornalbou és una peculiar mansió senyorial de principis del segle XX, formada per les restes del monestir medieval de Sant Miquel (església romànica i claustre) i les restes d’un castell convertit en casa senyorial i residència burgesa. Un mirador-jardí incomparable amb les millors vistes del Camp de Tarragona. 

La major part de la visita es desenvolupa per les estances de la casa benestant del Sr. Eduard Toda de principis del segle XX, el qual va recórrer bona part del món amb els seus viatges a Hong Kong, Macau, Egipte… dels quals en va deixar diversos objectes que veurem per les diferents estances. A la planta baixa trobarem el menjador, la sala de la ceràmica, el celler; així com les restes del monestir medieval. Al primer pis trobarem l’ala dels homes amb la magnífica biblioteca, el despatx del Sr. Toda, diversos dormitoris i sales. I al segon pis hi trobarem els dormitoris ocupats per les dones.

Activitats i visites al Castell Monestir d'Escornalbou

Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem ho accepteu.    Configurar i més informació
Privacidad