Títol del post

Aquí escriviu tot el text que vulgueu. A sota us ficaré una galeria de fotos per si voleu fer-la servir, si no la necessiteu l’elimineu.

Us la preparo amb sis imatges, però podeu les que vulgueu, o més o menys. Quan la seleccioneu a la columna de l’esquerra us sortiran les opcions d’edició (com sempre amb l’elementor), si voleu que en comptes de quadrades siguin rectangulars, només cal canviar l’aspecte. També podeu canviar el nombre de columnes o l’espaiat entre elles, així les fareu més grans o més petites.

La imatge principal és en realitat un slider o carrusel d’imatges. És el que hi ha a totes les pàgines de la web. Si l’editeu ja veureu que es poden afegir més imatges, botons o texts, però per una entrada de blog, amb una imatge de capçalera crec que n’hi ha prou. Lo mateix que la galeria, si no us agrada la treieu. Això sí, les imatges han de tindre  una bona resolució, si no es veuran pixelades.

Plantilla entrada blog

Josep Andreu

Dissenyador gràfic i web Front-end llenguatges de programació HTML5, CSS, flash. CMS: WordPress, Joomla, Prestashop Programas: Photoshop, ilustrator…
Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem ho accepteu.    Configurar i més informació
Privacidad