La relíquia del monestir

Presentem un escape room per a famílies basat en el joc com a eina d’aprenentatge, fomentant la comunicació, el raonament, la creativitat i el treball en equip. L’objectiu principal és donar a conèixer el Reial Monestir de Santes Creus, la seva història, el seu valor patrimonial i la vida espiritual dels monjos.

L’activitat es centra en la recerca de la relíquia oculta que va ser amagada per l’últim abat de Santes Creus, Pere Carrera, junt amb el vicari fra Miquel Mestre, al voltant de l’any 1835, coincidint amb l’exclaustració de la comunitat i el final de la vida cistercenca al monestir.

L’objectiu dels i de les participants serà col·laborar en la recerca de la relíquia per tal de poder desvelar la seva localització i tornar-la al seu lloc original. Però no serà fàcil, per aconseguir-ho hauran de resoldre un seguit d’enigmes i misteris que van deixar redactats tant l’abat com el vicari, enigmes que han servit per custodiar i guardar el secret de l’amagatall de la relíquia perduda de Santes Creus fins a dia d’avui. 

📆 Dissabtes 3 i 17 de febrer i dissabtes 2 i 16 de març.

⏰ 11:30 h.

📌 Reial Monestir de Santes Creus

Més informació:

💻 reservesmonuments.acdpc@gencat.cat

☎️ 977 638 556 / 977 638 329

LA RELÍQUIA DEL MONESTIR

Ivan Cots

Historiador i arqueòleg. Soc doctorat en Història i professor associat de la Universitat Rovira i Virgili. Des del 2008 formo part del Grup de Recerca Seminari de Protohistòria i Arqueologia (GRESEPIA-URV) de la mateixa institució.
Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem ho accepteu.    Configurar i més informació
Privacidad